Familjedagen

Familjedagen när VBK möter Sirius 16 december

Succén återupprepas – Vetlanda Bandyklubb hälsar välkomna till en stor familjedag i Sapa Arena i samband med hemmamatchen mot IK Sirius 16 december!

Förra säsongen arrangerade VBK en familjedag i samband med sista hemmamatchen, en succé vi nu upprepar med Familjedagen när VBK möter Sirius i Elitserien 16 december. Med bara en vecka kvar till jul välkomnar vi till säsongens enda lördagsmatch och flera aktiviter som går i barnens tecken.

Gratis pannkaksbuffé för barn

Alla barn upp till 12 år i betalande vuxnas sällskap äter gratis pannkaksbuffé i Sussie Olssons Kök före matchen. Vuxna betalar 220 kr för lunch och inträde (90 kr för lunch om du har säsongskort eller frikort för ungdomsledare).

Ansiktsmålning och ballongclown

Före matchen mellan VBK och Sirius kommer alla barn (och kanske vuxna också?) att ha chansen att måla sitt ansikte i vilket motiv man önskar eller i de vackraste av färger, nämligen gult och svart. Dessutom finns en ballongclown på plats, som kan knyta alla möjliga ballonger till den som önskar!

Luciatåg med Bandykul

Före avslag blir det luciatåg med spelarna från Bandykul på skridskor på isen. Ett luciatåg ni inte vill missa!

Dessutom kommer tomten på besök i halvtid och står för ett godisregn för alla barn på läktaren. Efter matchen finns spelarna i A-laget tillgängliga för autografer och selfies vid planen.

Allmänhetens åkning efter matchen

Efter matchen mellan VBK och Sirius är det extraöppet för allmänhetens åkning i Sapa Arenas hockeyhall. Ända fram till klockan 19:00 kan ni åka skridskor, ett perfekt sätt att runda av Familjedagen!

Missa inte Vetlanda BK:s familjedag lördagen 16 december – välkomna till Sapa Arena!

Tack till Sussie Olssons Kök, Team Torp och ballongfixarna.se.