Fem mål per match ger viktigt stöd till VBK via Framtidspengen

VBK har inlett Elitserien med 25 mål på fem matcher. Den här säsongen är alla mål lite extra viktiga, eftersom varje mål bidrar till VBK:s framtid. Du har väl gått med i Framtidspengen?

De 25 målen VBK har gjort så här långt i Elitserien har betytt ett viktigt tillskott till föreningens ekonomi eftersom supportrar stöttar VBK med 1 kr eller mer för varje mål, i det vi kallar för Framtidspengen. Du väljer själv hur mycket du vill betala för varje mål, men det enda vi garanterar är att pengarna kommer komma till stor nytta i föreningen.

Pengarna från VBK:s Framtidspeng ska stärka föreningens framtid. Pengarna kommer användas till ungdomsverksamheten inför säsongen 2018/2019 och satsningar på längre sikt för att utveckla föreningens organisation utanför isen. I VBK:s framtidsplaner ingår fler anställda på kansliet, för att kunna växa ytterligare. Då kan vi på sikt ha en ungdomsverksamhet som involverar ännu fler barn, ungdomslag där spelarna får förutsättningar att utvecklas till näste Johan Löfstedt eller Joakim Andersson, samt ett A-lag byggt på egna produkter som kan konkurrera med Sveriges topplag.

Om VBK håller i snittet från de fem första matcherna hela Elitserien kommer det innebära 130 mål efter 26 matcher. Enkelt uträknat kommer alltså du som väljer att ge 1 kr att betala 130 kr, medan om du istället väljer att ge 10 kr per mål kommer du betala 1 300 kr. Oavsett nivån du väljer lägger vi efter slutet på säsongen 2017/2018 en första grund för framtidens satsningar tack vare ditt stöd.

Villkor

– Du bestämmer storleken på ditt bidrag, från 1 kr per mål och uppåt.
– Beloppet du ska betala fastställs efter A-lagets sista match säsongen 2017/18 och baseras på antalet mål VBK har gjort i Elitserien, slutspel eller kval.
– Du betalar beloppet efter sista matchen via bankgiro, kort, kontanter eller swish.
– Du som betalar 5 kr eller mer per mål kan välja att betala på faktura med 30 dagar betalningsvillkor.
– Du som går med i VBK:s Framtidspeng får erbjudanden under säsongen, till exempel gå 2 för 1 på utvalda hemmamatcher i Elitserien.
– Du får ditt namn publicerat på VBK:s hemsida som tack för att du bidrar till VBK:s framtid.

Framtidsträff mot Sandviken 5 januari

Du som betalar 10 kr eller mer per mål kommer att bli inbjuden till en särskild träff i samband med hemmamatchen mot Sandviken 5 januari 2018. Utöver att vi bjuder dig på entré och mat före matchen kommer vi även informera om planerna för VBK:s framtid.

Gå med nu

VBK:s Framtidspeng är öppen fram till efter sista A-lagsmatchen i februari eller mars 2018. Du går med genom att kontakta andreas@vetlandabk.se eller genom att fylla i formuläret på länken nedan.

Klicka här för att gå med i VBK:s framtidspeng