BLI MEDLEM I VETLANDA BANDYKLUBB

Medlemsavgiften i Vetlanda Bandyklubb är 300 kr för alla oavsett om du är aktiv spelare, ledare, funktionär eller supporter. Familjeavgiften är 800 kr. De enda som inte behöver betala medlemsavgift är barn som spelar i Bandykul, där VBK inte tar ut någon medlemsavgift.

Nyhet: Betala medlemsavgiften på faktura

Inför den kommande säsongen kommer VBK att fakturera medlemsavgiften till samtliga som var medlemmar förra säsongen. Detta på grund av en förenklad administration för föreningen samtidigt som det gör det lättare att se vilka som har betalt sin medlemsavgift.

Fakturan kommer att skickas ut med start under vecka 35 och skickas via e-post om den är angiven, annars via vanlig post. En fakturaavgift på 10 kr (e-post) eller 20 kr (vanlig post) tillkommer.

Om du var aktiv i föreningen förra säsongen, som spelare, ledare, funktionär eller stödmedlem kommer du att få en faktura för kommande säsong. Om du vet att du inte kommer vara aktiv i VBK under 2017/2018 kan du meddela andreas@vetlandabk.se för att bli borttagen från faktureringen. Du kan också kontakta andreas@vetlandabk.se om du vill säkerställa att du får fakturan via e-post.

Medlemsavgifter säsongen 2017/2018

Enskild medlem 300 kr
Spelare i P9 och uppåt 300 kr
Ledare 300 kr
Familjekort (högsta avgiften för en familj) 800 kr

Tack för ditt stöd!

Medlemsförmåner Vetlanda BK

* Försäkring (aktiva medlemmar)

* Medlemskort

* Rösträtt vid årsmöte

* Inbjudan till VBK:s avslutningsfest

* 10 % rabatt på VBK-souvenirer

* Gå 2 för 1 på utvalda hemmamatcher (grundserie)

* Mailutskick med information VBK

* Träna på något av Vetlanda Friskvårdscenters två dygnet runt-öppna gym (Sapa Arena och Friskvårdscenter) från 239 kr/mån. Som medlem i VBK kan betala med autogiro utan bindningstid och får individuellt anpassat träningsprogram plus instruktion utan kostnad.