Framtidspengen – Stötta vår framtid varje gång VBK gör mål

I Vetlanda, runt om i Småland och övriga Sverige, ja över hela världen, finns ni. Ni som tycker att Vetlanda BK är en förening värd att stötta. För ungdomsverksamheten, för juniorgulden, för att A-lagets segrar gör vintern lite ljusare.

Nu presenterar vi ett helt nytt sätt för dig som vill bidra lite mer. Med VBK:s Framtidspeng kan du ge ett litet bidrag till framtiden varje gång nutidens A-lag gör mål i Elitserien.

Pengarna från VBK:s Framtidspeng ska stärka föreningens framtid. Pengarna kommer användas till ungdomsverksamheten inför säsongen 2019/2020 och satsningar på längre sikt för att utveckla föreningens organisation utanför isen. I VBK:s framtidsplaner ingår fler anställda på kansliet, för att kunna växa ytterligare. Då kan vi på sikt ha en ungdomsverksamhet som involverar ännu fler barn, ungdomslag där spelarna får förutsättningar att utvecklas till näste  Daniel Johansson eller Viktor Törner, samt ett A-lag byggt på egna produkter som kan konkurrera med Sveriges topplag.

Tack vare ditt stöd via VBK:s Framtidspeng lägger vi efter slutet på säsongen 2018/2019 en första grund för dessa satsningar.

Villkor

* Du bestämmer storleken på ditt bidrag, från 1 kr per mål och uppåt.
* Beloppet du ska betala fastställs efter A-lagets sista match säsongen 2018/19 och baseras på antalet mål VBK har gjort i Elitserien, slutspel eller kval.
* Du betalar beloppet efter sista matchen via bankgiro, kort, kontanter eller swish.
* Du som betalar 5 kr eller mer per mål kan välja att betala på faktura med 30 dagar betalningsvillkor.
* Du som går med i VBK:s Framtidspeng får erbjudanden under säsongen, till exempel gå 2 för 1 på utvalda hemmamatcher i Elitserien.
* Du får ditt namn publicerat på VBK:s hemsida som tack för att du bidrar till VBK:s framtid.

Säsongen 2017/18 gjorde VBK 169 mål i Elitserien och slutspel.

Så använde vi pengarna 2017/2018

Framtidspengen var en ny satsning säsongen 2017/2018. Pengarna vi fick in via Framtidspengen användes som en grund till nyaställningen av Oksana Suzdaleva som arbetar heltid på VBK:s kansli.

Gå med nu

VBK:s Framtidspeng är öppen nu och fram till efter sista A-lagsmatchen i februari eller mars 2019. Du går med genom att kontakta andreas.soderman@vetlandabk.se eller genom att fylla i formuläret här på sidan.

Vi stöttar VBK via Framtidspengen

David Borvall