Framtidspengen – Stötta vår framtid varje gång VBK gör mål

I Vetlanda, runt om i Småland och övriga Sverige, ja över hela världen, finns ni. Ni som tycker att Vetlanda BK är en förening värd att stötta. För ungdomsverksamheten, för juniorgulden, för att A-lagets segrar gör vintern lite ljusare.

Nu presenterar vi ett helt nytt sätt för dig som vill bidra lite mer. Med VBK:s Framtidspeng kan du ge ett litet bidrag till framtiden varje gång nutidens A-lag gör mål i Elitserien.

Du bestämmer själv hur mycket du vill stötta VBK med, från en krona och uppåt per mål VBK gör under säsongen. Så när till exempel Joakim Andersson gör 8-2 i en viktig seger hemma i Sapa Arena blir det ett bidrag till VBK:s framtid.

Pengarna från VBK:s Framtidspeng ska stärka föreningens framtid. Pengarna kommer användas till ungdomsverksamheten inför säsongen 2018/2019 och satsningar på längre sikt för att utveckla föreningens organisation utanför isen. I VBK:s framtidsplaner ingår fler anställda på kansliet, för att kunna växa ytterligare. Då kan vi på sikt ha en ungdomsverksamhet som involverar ännu fler barn, ungdomslag där spelarna får förutsättningar att utvecklas till näste Johan Löfstedt eller Joakim Andersson, samt ett A-lag byggt på egna produkter som kan konkurrera med Sveriges topplag.

Tack vare ditt stöd via VBK:s Framtidspeng lägger vi efter slutet på säsongen 2017/2018 en första grund för dessa satsningar.

Villkor

* Du bestämmer storleken på ditt bidrag, från 1 kr per mål och uppåt.
* Beloppet du ska betala fastställs efter A-lagets sista match säsongen 2017/18 och baseras på antalet mål VBK har gjort i Elitserien, slutspel eller kval.
* Du betalar beloppet efter sista matchen via bankgiro, kort, kontanter eller swish.
* Du som betalar 5 kr eller mer per mål kan välja att betala på faktura med 30 dagar betalningsvillkor.
* Du som går med i VBK:s Framtidspeng får erbjudanden under säsongen, till exempel gå 2 för 1 på utvalda hemmamatcher i Elitserien.
* Du får ditt namn publicerat på VBK:s hemsida som tack för att du bidrar till VBK:s framtid.

Säsongen 2016/17 gjorde VBK 135 mål i Elitserien.

Framtidsträff mot Bollnäs 13 februari

Du som betalar 10 kr eller mer per mål kommer att bli inbjuden till en särskild träff i samband med hemmamatchen mot Bollnäs 13 februari 2018. Utöver att vi bjuder dig på entré och mat före matchen kommer vi även informera om planerna för VBK:s framtid.

Gå med nu

VBK:s Framtidspeng är öppen nu och fram till efter sista A-lagsmatchen i februari eller mars 2018. Du går med genom att kontakta andreas@vetlandabk.se eller genom att fylla i formuläret här på sidan.

Vi stöttar VBK via Framtidspengen

David Borvall
Jonas Helgesson
Håkan Edvardsson
Holger Ljung
Berny Vilén
Bengt Hultberg
Annelie Rinaldo
Leif Carlson
Thomas Göranson
Daniel Engström Stenson
Sven-Göran Johansson
Marika Sollin Svedbom
Johan Svedbom
Patrik Andersson
Ture Wanke
Jan Gunninge
Meta Törner
Arne Carlsson
Stefan Bertilsson
Kjell Nicklasson
Johan Gustafsson
Hugo Gustafsson
Anton Gustafsson
Andreas Söderman
Harald Sigurdh
Åke Mattsson
Jens Nilsson
Fredrik Waldo Eriksson
Peo Backler
Richard Eek
Lotta Tidetorp
Kristian Lönner
Daniel Cederlöf
Lars Möllerberg
Björn Nielsen
Claes-Göran Gustavsson
Johan Söderman
ML Sales
Göran Haraldsson
Tobias Lundin
Helge Lindberg
Roger Engström
Roger Mosstegen
Nils Alkeberg