VBK jublar

Framtidspengen lägger grunden för nya satsningar i VBK

Förra säsongen infördes ett nytt sätt att stötta VBK som vi kallade för Framtidspengen. Nu använder vi pengarna för att stärka föreningens organisation och öppnar upp för att gå med och stötta VBK även den kommande säsongen.

I Framtidspengen gick man med för att efter säsongen ge ett bidrag till VBK som var meningen att stötta föreningen på lång sikt genom att möjliggöra satsningar inom organisation och ungdomsverksamhet.
– Vi satte på förhand inte upp något mål i hur mycket pengar vi hoppades få in via Framtidspengen, utan var tacksamma för alla nya bidragsgivare. Utifrån utfallet fick vi sedan se vad vi skulle använda pengarna till och nu är vi glada att kunna presentera en nysatsning i föreningen, säger Andreas Söderman i VBK:s styrelse.

Nysatsningen är anställningen av en ny administratör på heltid i form av Oksana Suzdaleva, som sedan i augusti arbetar på VBK:s kansli.
– Att anställa en person var precis det som vi helst av allt vill göra, för vi tror att vi kommer få mycket stor nytta av att utöka organisationen. Det kommer hjälpa hela föreningen att vi får mer avlönande resurser att sköta det administrativa arbetet i föreningen, både ungdomsverksamheten och arbetet kring A-lagets matcher. Därför är vi väldigt glada att vi kunnat anställa Oksana på heltid, säger Andreas Söderman.

Inför den nya säsongen satsar VBK vidare på Framtidspengen och hoppas överträffa utfallet från 2018/2019 genom att nå fler bidragsgivare som ser värdet i att ge pengar till VBK. Därför öppnar vi nu möjligheten att gå med i Framtidspengen genom att skänka minst 1 kr per mål som VBK gör i Elitserien och eventuellt slutspel eller kval. Vi återkommer med mer information om Framtidspengen under hösten men vet du redan nu att du vill gå med är anmälningsformuläret öppet nedan.