Hans vann 10 000 kr i Andelslotteriet

September månads vinnare av 10 000 kr i Andelslotteriet blev VBK-supportern och sponsorn Hans Wigelius. Andelslotteriet tog ett snack med den glada vinnaren.

Grattis Hans till vinsten! Den mest klassiska frågan av dem alla är ju ”hur känns det att vinna”?
– Gambler som man är, är det alltid kul att vinna, blev riktigt glad när du ringde, trodde först det handlade om någon bil vi skulle hjälpa någon spelare med.

Hur ser din relation till VBK ut?
– Jag försöker se de flesta hemmamatcher samt några bortamatcher när det passar. Sen att vi på Skobes Bil är med och sponsrar VBK gör ju att man har en tät kontakt med föreningen även under ”icke säsong”

Vilket är ditt bästa ögonblick som VBK-supporter?
– Bästa ögonblicket måste vara när jag besökte Zinkensdamm januari -18 när VBK slog Hammarby med 9-7.

Vi har tappat namnkunniga spelare men samtidigt värvat en del. Vad har du för förväntningar på laget i år?
– Visst har vi tappat mycket rutin samt bra spelare, men jag ser fram mot denna säsong där jag tror VBK kommer överraska. Tror dom bli 6-8 i serien.

Du jobbar själv med sälj på Skobes i Vetlanda. Har du något bra tips hur VBK (och andra klubbar) ska sälja in sig hos folk i allmänhet men även sponsorer?
– Som sponsor hade jag gärna sett att det fanns loger inne i hallen (likt hockeyn) som man kunde ta med sina kunder till för en bit mat och dryck, det tror jag skulle höja trivseln & efterfrågan.

Slutligen, du ska väl göra något roligt för vinsten?
– Vinstpengarna kommer gå till lillgrabbens rum som håller på att renoveras, så de passar perfekt.

Gå med nu för chansen på 30 000 kr!

Nästa månad är det jackpott i Andelslotteriet och då vinner en ensam vinnare 30 000 kr. Du har fortfarande chansen att gå med och vinna på någon av de osålda lotterna. Är du intresserad så tveka inte, gå med nu genom att kontakta:

Martin Nilsson
martin.nilsson@karlssongruppen.se