VBK-spelare jagar bollen

J20 vidare till semifinal efter onödig dramatik

Vetlandas 20-årslag hade 5-4 med sig inför det avgörande hemmamötet i kvartsfinalen mot Sandviken, och hade dessutom full kontroll på matchen i 75 minuter. Så långt hade bortalaget knappt haft någon ordentlig chans, och Vetlanda var i ledningen med 5-0. På något vis bjöds Sandviken återigen in i matchen, och på inte mycket mer än tio minuter kunde de gå upp till 5-5.

Men det blev till slut Pontus Nordström som med sitt tredje mål i matchen kunde fastställa slutresultatet till 6-5 till VBK, och Vetlanda är därmed vidare till semifinal. Där väntar Edsbyn, och i nuläget ska Vetlanda spela borta på torsdag kväll och hemma på lördag. Dessutom ska Vetlanda P18 spela semifinal borta mot Sandviken på onsdag och med hemmamatch på söndag. Vi återkommer med exakt tider när det är fastställt.