Johan Löfstedt

Johan Löfstedt lämnar Vetlanda Bandyklubb

VBK:s lagkapten Johan Löfstedt har i dag meddelat VBK att han har beslutat sig för att lämna föreningen.

Johan Löfstedt är fostrad i Vetlanda Bandyklubb och spelade i moderklubben fram till 2011 då han lämnade för Sandviken. Inför säsongen 2013/14 återvände Johan till VBK och har under dessa fem säsonger varit med och spelat tre slutspel med VBK, varav den senaste säsongen tog slut i femte och avgörande kvartsfinalen mot Hammarby. Totalt har Johan spelat 275 matcher och gjort 183 mål för VBK.

Johan har tidigare sagt upp det optionsår som fanns i kontraktet och han har nu lämnat sitt beslut till VBK att det inte blir någon fortsättning i föreningen.
– Johan har tyvärr meddelat oss att han inte vill fortsätta spela i VBK med hänvisning till att han inte tror på föreningen och att vi inte har samma bild av potentialen i spelartruppen. Med tanke på att Johan har varit lagkapten och en av föreningens främsta representanter beklagar vi givetvis att vi inte har kunnat komma överens om en fortsättning, säger Anders Freijd i VBK:s sportkommitté.

Vi säger stort tack till Johan Löfstedt för alla insatser för VBK och önskar honom lycka till i sin fortsatta bandykarriär.