Medlemsavgifter börjar faktureras under augusti

Att vara medlem i Vetlanda Bandyklubb är ett enkel sätt att stötta föreningen. För spelare och ledare som är aktiva i föreningen är det obligatoriskt att betala medlems- och träningsavgift.

Precis som förra säsongen kommer VBK att fakturera medlemsavgiften till samtliga som var medlemmar förra säsongen. Detta på grund av en förenklad administration för föreningen samtidigt som det gör det lättare att se vilka som har betalt sin medlemsavgift. Medlemsavgiften i Vetlanda Bandyklubb är 300 kr för alla oavsett om du är aktiv spelare, ledare, funktionär eller supporter. Familjeavgiften är 800 kr. De enda som inte behöver betala medlemsavgift är barn som spelar i Bandykul, där VBK inte tar ut någon medlemsavgift. Träningsavgifterna är oförändrade jämfört med förra säsongen.

Fakturan kommer att skickas ut med start under augusti och skickas via e-post om den är angiven i laget.se, annars via vanlig post. En fakturaavgift på 10 kr (e-post) eller 20 kr (vanlig post) tillkommer. Betalningsmottagare på fakturan är Klientmedel Billogram AB.

Om du är osäker på dina uppgifter eller vill uppdatera dessa kan du göra det själv via laget.se/vebk. Om du behöver hjälp eller mer information kan du kontakta Andreas Söderman på andreas.soderman@vetlandabk.se.

Tack för ditt stöd!