Nickes.com

Nickes.Com ny partner till Vetlanda BK

Redan under förra säsongen lärde sportreseföretaget Nickes.Com och VBK att lära känna varandra då företaget bjöd besökare i Sapa Arena på något att köpa i kiosken i samband med matchen mot Broberg/Söderhamn. Nu har man för första gången skrivit ett avtal som sträcker sig över kommande säsong.

Nickes.Com är ett företag som säljer sportresor sedan 1997 som har sin bas i Jönköping. I sin portfölj har man allt från resor till Premier League och övriga europeiska ligor till NHL och Formula 1 resor. Avtalets ambition är att skapa win-win till båda parter och VBK får exempelvis provision på varje såld resa som kommit via klubbens nätverk av medlemmar, aktiva och supportrar. Det enda man behöver göra är att besöka Nickes.Com via den här länken från VBK:s kanaler alternativ ange ”Vetlanda BK” vid bokning för att försäkra dig om att klubben ska gynnas av bokningen.

– Vi har alltid gillat idrottsföreningar och VBK är dessutom en klassisk småländsk förening i trakterna där vi håller till och därför känns det extra kul att ha kommit överens om just detta samarbetet säger Niklas Hellberg, VD.

– Vi är väldigt glada att fortsätta utveckla samarbetet med Nickes.com. Vi hoppas att våra supportrar ska se det som en bra möjlighet att boka sin sportresa tillsammans med en pålitlig arrangör som Nickes.Com och på så sätt samtidigt gynna VBK, säger Andreas Söderman i VBK:s styrelse.

För dig som redan nu vill titta på en resa till hösten så hittar du hela utbudet på Nickes.com via denna länken.