P18 klara för semifinal

Vetlandas 18-årslag vann igår hemma mot Västerås med 7-4, en match som var mer intensiv än välspelad. Vetlandas målskyttar var Jonathan Svensson 4, Albin Rehnholm 2 och Linus Thoresson. Eftersom VBK vann bortamatchen med 8-3 är de klara för semifinal, där de får möta Sandviken. Första matchen spelas borta på onsdag, hemmamötet spelas nästa söndag klockan 17.00.

Imorgon spelar Vetlanda J20 en avgörande kvartsfinal i Sapa Arena mot Sandviken. Bortamatchen vanns av VBK med 5-4, och matchen startar 19.00. OBS! 50 kronor i entré.

P16 spelade i helgen semifinalspel i Västerås. Efter en inledande seger mot Otterbäcken/Hajstorp så förlorade de mot Tillberga och Ljusdal. Vetlandas målskyttar i turneringen var Isac Karlsson 9, August Klang 2, Filip Johansson, Adam Lisell, Victor Lindahl och Vladimir In-fa-lin. Tillberga gick vidare och får möta Villa-Lidköping i finalen.

I P16B har Vetlanda idag spelat tre matcher. På förmiddagen mötte de Målilla/Bore och gästerna tog hem segern med 5-3. Vetlandas mål gjordes av Lukas Fernqvist 2 och Hjalmar Fridell. Under kvällen mötte de Åtvidaberg i två matcher om 2×25 minuter, gästande ÅBK vann båda matcherna med 9-6 respektive 7-2. Vetlandas mål gjordes av Vladimir In-fa-lin 5, August Ljung 2 och William Reuser. Noterbart är att Vetlandas samtliga spelare i de tre matcherna är födda antingen 2004 eller 2005. I serien återstår bara en match, mot Skirö AIK nästa söndag.