Patrik Johansson

Patrik ”Putte” Johansson lämnar VBK

Efter tre säsonger i VBK är det nu klart att Patrik ”Putte” Johansson lämnar klubben.

”Putte” debuterade i VBK redan 2006 när han kom från Nässjö, men då blev det bara ett år i VBK. Nio år senare kom han tillbaka till föreningen efter spel i bland annat Kungälv och Sirius och de senaste tre säsongerna har ”Putte” varit en publikfavorit och en av de starkast lysande offensiva krafterna i VBK. Den gångna säsongen var hans poängmässigt bästa med 24 mål och 4 assist, vilket gav en 14:e plats i Elitseriens poängliga.

Men efter tre säsonger är det nu klart att ”Putte” lämnar VBK.
– Jag vill tacka Vetlanda BK som klubb och alla runt omkring för mina år i klubben. Jag är glad över att ha fått chansen att vara med och bidra till laget de senaste tre säsongerna och kommer bära med mig många härliga minnen. Det har varit grymt roligt att vara med och spela den offensiva bandyn som VBK spelar och jag kommer sakna många vänner i och runt laget, säger ”Putte”.

Patrik Johansson skrev inför den förra säsongen på ett 1+1-kontrakt med VBK när han samtidigt flyttade till Göteborg tillsammans med sambon. ”Putte” väljer nu att utnyttja möjligheten att säga upp kontraktet med hänvisning till familjesituationen.
– Jag och min sambo har bestämt oss för att hitta en annan lösning där vi får spendera mer tid tillsammans och VBK har varit förstående för detta. Jag önskar klubben all lycka framöver.

Vi tackar ”Putte” för insatserna i VBK och önskar honom all lycka i framtiden!