Philip Lindqvist tremålsskytt i juniorelitserien

En vinst och två förluster – så kan vi sammanfatta VBK:s helg i Vänersborg.
P18-laget vann sin match med klara 7-1 och i J20-matchen blev Philip Lindqvist tremålsskytt.

I lördags föll som bekant a-laget mot Vänersborg och den matchen följdes upp med två ungdomsmatcher på söndagen. Först ut var P18 som enkelt vann med 7-1. Albin Rehnholm och Alfons Degerstedt blev båda tvåmålsskyttar.

Den avslutande matchen i J20-serien blev en svängig och målmässigt jämn match där hemmalaget Vänersborg till slut kunde stå som segrare med 7-5, efter 4-4 i paus. VBK hämtade upp underläge 0-3 till ledning 5-4 innan Vänersborg åter kunde vända tillbaka. Philip Lindqvist visade fin målform med tre fullträffar.

Nästa helg kan VBK-publiken se båda ungdomslagen på hemmais. P18 möter Västerås på lördag och på söndag blir det derby mellan VBK och Nässjö IF.