Sittplatsbiljetter till Gratismatchen 19 januari

Nästa fredag, 19 januari, spelar VBK säsongens Gratismatch mot Broberg i Sapa Arena. Det är fri entré men är du intresserad av sittplats finns information här.

Gratismatchen spelas i år mot Broberg/Söderhamn 19 januari kl 19:00 i Sapa Arena. Våra sponsorer bjuder all publik på fri entré och en möjlighet för alla att se Elitseriebandy gratis i Vetlanda.

För dig som önskar sittplats vid matchen behöver du dock köpa till detta utöver den fria entrén. Sittplatstillägget kostar precis som vid vanliga matcher 80 kr. I dagsläget finns endast ett fåtal tillgängliga sittplatser men fler kommer att släppas närmare inpå matchen.

Du kan precis som vanligt köpa sittplatser före matchen online och vi rekommenderar dig detta för att försäkra dig om din sittplats. Notera att sittplatser är det enda som går att köpa online inför denna match. Köp biljetter här!

För mer information om sittplatsbiljetter eller om när fler platser släpps, kontakta Andreas Söderman på 070-233 99 03 eller andreas@vetlandabk.se.