VBK ungdomslag

Tack alla fantastiska ungdomsledare!

Vetlanda Bandyklubb summerar ytterligare en säsong som en av de absolut ledande föreningarna i Sverige på att utveckla barn och ungdomars bandyspelande. För det har vi våra fantastiska ungdomsledare att tacka.

VBK är en stor bandyförening med lag i alla ungdomsklasser från de allra yngsta i Bandykul upp till juniorerna i P20. Med totalt närmare 250 barn och ungdomar i alla lag kräver det organisation och kompetens från massor av ungdomsledare och det är VBK extremt glada att vi har i vår förening.

Bevisen på våra barn och ungdomars framfart är många från säsongen med flera cupsegrar och framskjutna placeringar i serier och slutspel. Inte minst de uppmärksammade SM-gulden för P18 och J20 på Studenternas förra helgen där VBK för andra året i rad vann båda de äldsta klasserna i juniorslutspelen och därmed tog hem SM-guld nummer 15 och 16 till föreningen. Pokaler och segrar är dock inte det yttersta beviset på vår förenings verksamhet utan den ständiga utvecklingen och den framåtanda som hela tiden drivs på av våra ungdomsledare är det som gör VBK:s ungdomsverksamhet till vad den är.

Vetlanda Bandyklubb säger stort tack till alla ungdomsledare för ert engagemang och er vilja att utveckla och ta hand om alla barn i Vetlanda som vill lära sig spela bandy, ha roligt tillsammans och utvecklas inom sin sport.

Tack för säsongen 2017/2018!

Andreas Söderman
Styrelseledamot Vetlanda Bandyklubb