Tätt i toppen av Juniorelitserien

I Juniorelitserien förlorade Vetlanda igår rättvist mot ett betydligt mer taggat Vänersborg. Slutresultatet blev 7-5 till IFK, Vetlandas mål gjordes av Jonathan Svensson 3 och Philip Lindqvist 2. Förlusten innebar att det tätar till sig ytterligare i toppen av serien där Västerås visserligen är tre poäng före, men där VBK, Vänersborg och Villa alla har samma poäng och Edsbyn skuggar två poäng bakom med en match mindre spelad än Vetlanda och IFK.

VBK innehar andraplatsen tack vare bättre målskillnad och har ändå chans på seriesegern då man på lördag möter Västerås borta och på söndag Edsbyn hemma.

På söndag spelar också P18 hemma mot Rättvik. Om inget ändras innan dess spelar J20 klockan 09.30 mot Edsbyn och P18 spelar 12.00. I Pojkelitserien har Edsbyn i praktiken säkrat förstaplatsen medan VBK på andra plats får rikta in sig på att hålla Sandviken bakom sig.

Vetlandas P16-lag vann i fredags mot Nässjö med 12-1. Målen gjordes av Isac Karlsson 5, Olle Waldmann Bergvall 3, August Klang 2 och Filip Johansson 2. I serien ligger fortfarande en poäng bakom Villa (som igår vann mot Nässjö med 30-0) men med en match mindre spelad, lagen möts dessutom i Lidköping på lördag. Oavsett hur det går

I P16B vann VBK igår mot Tranås med 14-4. Målskyttar för VBK var Victor Lindahl 5, Vladimir In-fa-lin 4, August Ljung 2, Eric Jältborn, Adam Lisell och Lukas Fernqvist. Imorgon kväll spelar laget borta mot Målilla/Bore.