Byaloppet

Var med i Byaloppet på lördag och tjäna pengar till VBK

Utmana dina vänner och tjäna pengar till VBK genom att springa Byaloppet i Näshult och Stenberga på lördag!

Byaloppet avgörs i år på lördag 11 augusti. Loppet är en triathlon som startar med simning i Näshult, fortsätter med cykling till Stenberga och som avslutas med löpning i Stenberga. Du som inte orkar springa hela sträckan kan självklart gå. Om du som är medlem i VBK är intresserad av att vara med i loppet på lördag kan du anmäla dig nu och samtidigt passa på att stötta VBK genom att ange oss som din förening när du anmäler.

För varje anmälan med VBK som din förening betalar OBOS tillbaka anmälningsavgiften 350kr till VBK samt att OBOS stödjer föreningen med samma summa, 350kr.

Gör så här: Anmäl och betala in anmälningsavgiften till Byaloppet. Efter loppet betalar OBOS anmälningsavgiften plus 350kr till VBK. Anmälan och mer information finns här.

Pengarna betalas ut om deltagaren slutfört Byaloppet.