Axel Ekholm

Vi hälsar första nyförvärvet Axel Ekholm välkommen till VBK

Vetlanda Bandyklubb är i dag glada att presentera första nyförvärvet inför 2018/2019 i form av Axel Ekholm från Villa Lidköping.

Axel Ekholm fyller 23 år i maj och är en offensiv spelare fostrad i IFK Kungälv som lämnade moderklubben efter nedflyttningen 2016. Redan då var han på väg till Vetlanda men valde istället att spela i Villa Lidköping. Där har säsongerna bland annat blivit spolierade på grund av sjukdomar och den gångna säsongen blev det sex mål på 13 matcher för Ekholm.

Nu siktar Axel på en nystart och VBK är mycket glada att hälsa honom välkomna till Vetlanda Bandyklubb.
– VBK känns som en fin förening och som rätt steg för att utveckla mig och min karriär. Det var nära att jag skrev på redan för två år sedan, men nu är jag glad att komma hit, säger Axel när han presenterades för spelartruppen på måndagskvällen.

Axel har skrivit på för två säsonger.

Vi hälsar Axel varmt välkommen till Vetlanda Bandyklubb!