Cup-vinst i Västerås och premiärseger för J20

Vetlandas 14-årslag var i helgen i Västerås och spelade CCM Cup, och tog pokalen med sig hem.

Vetlandas 14-årslag var i helgen i Västerås och spelade CCM Cup, och tog pokalen med sig hem.

 

Vetlanda vann två matcher i gruppspelet, mot Tillberga och Hammarby med 9-1 respektive 7-1, och spelade oavgjort mot Edsbyn vilket gjorde att man också vann gruppen. I semifinalen ställdes de mot Lidköpings AIK och även där tog man en övertygande seger, slutresultatet blev 7-2. Mot Nässjö i finalen blev det betydligt jämnare men man tog ännu en seger i en match som slutade 4-3.

 

Stort grattis till alla spelare och ledare.

 

Tuffare var det för P16 som i helgen spelade Mini World Cup i Bollnäs. De inledde med att vinna mot Motala, för att sedan förlora mot Villa. I en avgörande gruppspelsmatch mot Kirov låg de under med 5-1 när de påbörjade en upphämtning och kom ikapp till 5-5. Till slut blev det dock Kirov som drog det längsta strået och vann med 7-6. Slutsegrare i turneringen blev Sirius som vann mot just Kirov i finalen.

 

Vetlandas 20-årslag har inlett säsongen starkt med seger i Svenska Cupen och i Juniorelitseriens säsongspremiär borta mot Villa fortsatte de på det inslagna spåret. Seger med 7-0 och målskyttar var Isac Karlsson 3, Pontus Nordström 2, Emil Nordström och Jonathan Svensson (som dessutom stod för 3 assist). Nästa seriematch spelas borta mot Sirius 17 november.

 

P18 begår sin seriepremiär på lördag klockan 17.15 i Hydro Arena när Villa kommer på besök. Varmt välkomna.