Oliver Drott fortsätter som assisterande tränare

Försäsongen har startat och vid sidan av huvudtränare Sigge In-Fa-Lin så är det också klart att Oliver Drott fortsätter som assisterande tränare även över nästa säsong.

Oliver har varit en del av VBK:s lagledning i olika roller sedan 2011 och tog inför förra säsongen klivet upp som ensam assisterande tränare vid sidan av Sigge In-Fa-Lin. Under säsongen har Oliver även påbörjat Svenska Bandyförbundets Högre ledarutbildning bandy som slutförs till vintern. Från både Oliver och VBK:s sida har det varit en självklarhet att fortsätta samarbetet även över nästa säsong. Oliver har varit med under uppstarten av försäsongen och allting är nu helt klart med ett nytt ettårskontrakt.
– Det kändes givet att fortsätta när jag fick möjligheten. Klubben gör en spännande satsning och med den utvecklingen vi har haft senaste två säsongerna ska det bli väldigt inspirerande att jobba vidare med både Sigge och spelarna, säger Oliver Drott och fortsätter:
– Hoppas ni på läktaren känner samma sak, trycket ni skapade i Hydro Arena under slutspelet var magiskt och det vill vi uppleva oftare tillsammans!

Lyssna gärna på Hela Kullens poddintervju med Oliver Drott från sommaren 2023.

VBK:s ambition är att fortsätta med samma ledarstab som tidigare runt laget nästa säsong och kommer presentera alla namn under våren och sommaren.

Vetlanda Bandyklubb
info@vetlandabk.se