VBK jublar
BLI SAMARBETSPARTNER MED VBK

Vetlanda BK är en av Sveriges mest framgångsrika bandyföreningar och ett av Vetlandas mest kända varumärke. Tillsammans med våra partners vill Vetlanda BK förena elitsatsning med samhällsengagemang, där klubben skapar glädje för Vetlanda Kommun genom såväl framgaångsrika resultat för representationslaget som genom skoj och lek för bar


Ungdomsbandy och samhällsengagemang
I VBK:s verksamhet finns nära 200 ungdomsspelare från våra yngsta spelare i Bandykul upp till J20. Dessa spelare tränas av över 50 ideella ledare. Föreningen fostrar inte bara spelare utan också samhällsmedborgare som utifrån klubbens riktlinjer lär sig ta ansvar för sig själva och för gruppen. I våra lag samlas ungdomar från kommunens samtliga skolor och skapar därmed möten över gränserna.
Vi är stolta över att mer än hälften av spelarna i seniortruppen är fostrade i en förening från Vetlanda Kommun och att ytterligare en stor del av truppen kommer från andra föreningar runt om i Småland. Vår ambition är att utveckla den talang som finns i Småland och Vetlanda. På så vis blir vi hela Vetlandas VBK och det lokala lag som alla ska kunna känna samhörighet till när de kommer till vår hemmaplan Sapa Arena.


Att vara partner till VBK
Vetlanda Bandyklubb fungerar som en symbol i marknadsföringen av hela Vetlanda Kommun. Med tre SM-guld för seniorer och 14 SM-guld för juniorlagen är VBK ett av kommunens starkaste varumärken och föreningens gula tröjor är runt om i hela Sverige starkt kopplade till orten Vetlanda. I kommunen är vi en naturlig mötesplats för alla invånare.

Genom att vara partner till VBK delar du vår vision och vårt samhällsengagemang. Vår ambition är du ska stärka ditt varumärke och öka möjligheterna till lönsamma affärer genom ditt engagemang i VBK. Vi erbjuder attraktiva plattformar för dig att synas på och nätverk att knyta nya kontakter genom.

Välkommen att samarbeta med Vetlanda Bandyklubb!


Läs mer

För mer information, kontakta:

Andreas Söderman
070-233 99 03
andreas@vetlandabk.se