Publik Villa Kvartsfinal 2016

Anmäl ditt intresse för säsongskort till Elitserien

Vetlanda BK har ännu inte startat försäljningen av säsongskort inför Elitserien 2021/2022 då läget fortfarande är osäkert kring publikrestriktioner. Nu vill vi dock veta om du är intresserad!

Just nu tittar VBK på hur vi kan ta emot publik utifrån gällande restriktioner när Elitserien startar på hemmaplan 3 november mot Villa Lidköping. Som läget är just nu tillåts publik med vissa restriktioner kring maxantal för sittande respektive stående publik. VBK kommer som läget är just nu att erbjuda både stående och sittande platser i arenan, men hur många och på vilket sätt är fortfarande oklart. Vi inväntar också eventuella uppdateringar i restriktionerna som kan påverka starten av serien.

Därför vet vi i dagsläget inte exakt när vi kommer börja sälja och vi har inte heller satt några priser på säsongskorten. Däremot är vi intresserade av att höra från dig som vill gå på VBK:s matcher i vinter om du är intresserad av att köpa ett säsongskort! Fyll i formuläret nedan för att bekräfta ditt intresse och vi återkommer via e-post till dig som gör en intresseanmälan med mer information om när försäljningen kommer starta.

Tack för att du hjälper oss planera säsongen genom att fylla i formuläret!

Intresseanmälan säsongskort 2021/2022

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se