Åtta Vetlandaspelare på landslagsläger i helgen

I helgen 25-26 maj är åtta spelare från Vetlanda Bandyklubb på landslagsläger i Uppsala som ett första avstamp inför säsongen 2019/2020.

Vi har tidigare berättat om spelarna som är uttagna i träningstrupperna för P17- och P19-landslaget. För P17 är det August Ljung, Filip Johansson, Måns Racov och Vladimir In-fa-lin och i P19 är det Emil Nordström, Isac Karlsson, Joel Snäll och Gustav Ek spelarna som representerar Vetlanda BK nästa säsong.

Utöver dessa är även sju spelare från Skirö AIK uttagna i F17-landslaget så totalt är 15 spelare från Vetlanda representerade i ungdomslandslagens träningstrupper. Dessutom representeras VBK av Pontus Vilén i herrlandslagets träningstrupp.

Spelarna från VBK är på träningsläger med fystester med de båda landslagen i Uppsala nu i helgen 25-26 maj.