Åttondelsfinal mot Sirius på hemmaplan 21 februari

VBK är klara för åttondelsfinal och den spelas redan i morgon måndag 21 februari hemma mot Sirius och returmöte två dagar senare.

Efter att Elitserien avslutades i lördags så väntar nu åttondelsfinal för VBK för fjärde säsongen i rad. Årets motståndare är Sirius, som slutade på sjunde plats i serien och ställs därmed mot tiondeplacerade VBK. Mötet avgörs i två matcher där det sammanlagda resultatet med bortamål efter två matcher avgör vilka som går till kvartsfinal.

VBK inleder på hemmaplan i morgon måndag 21 februari kl 19:00 och returen spelas på Studenternas i Uppsala på onsdag 23 februari. 

Biljetter till slutspelet

Samtliga säsongskort och frikort gäller även för slutspelet vilket innebär att du som har ett sådant har din plats klar till måndagens match. I övrigt gäller som i grundserien fri entré för alla upp till och med 19 år och för vuxna och pensionärer som ska köpa biljetter rekommenderar vi att köpa biljetterna på förhand via länken nedan.  Din biljett skickas som sms och e-post till dig efter ditt köp. Ta med smset eller e-postmeddelandet (antingen utskrivet eller direkt på din mobil) för att scanna i entrén vid matchen. På så vis minskar vi köer och kan planera evenemanget på bästa sätt för dig som besökare.

Köp biljetter till åttondelsfinalen här

Om det blir kvartsfinal för VBK:s del väntar Edsbyns IF och den inleds i så fall på bortaplan på fredag med eventuell första hemmamatch på söndag 27 februari.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se