Axel Ekholm stannar i VBK

Axel Ekholm har tecknat ett nytt tvåårsavtal med Vetlanda BK och stannar därmed i klubben till åtminstone 2022. "Jag har en jättetro på klubben och laget" säger Axel.

24-årigen Axel Ekholm kom till Vetlanda BK inför säsongen 2018/2019 från Villa Lidköping. Han har sedan dess blivit en viktig spelare i VBK:s offensiv och har på 47 matcher i VBK gjort 31 mål.
– Det känns bra att skriva på nytt kontrakt. Jag trivs i laget och staden. Det är ett riktigt gött gäng och jag känner mig trygg både socialt och på isen, säger Ekholm som har IFK Kungälv som moderklubb.

Från VBK:s sida är man nöjda att ha säkrat upp Axel ytterligare två år.
– Vi är jätteglada att Axel trivs och vill stanna hos oss. Han har varit med länge, men är fortfarande ung och utvecklas hela tiden. Han jobbar alltid hårt, och har dessutom stått för några fantastiska mål senaste tiden. Vi ser fram emot att se honom i gul tröja även kommande säsonger, säger Andreas Söderman, presstalesperson i VBK.

VBK är inne i ett avgörande skede av säsongen där man siktar på att ta sig direkt till kvartsfinal, men oavsett utgång av denna säsong ser Axel Ekholm fram mot kommande säsonger.
– Jag känner att jag utvecklats mycket under de två åren jag varit i Vetlanda. Jag har en jättetro på klubben och laget och tror på en ljus framtid där vi hela tiden kommer bli bättre.

Daniel Engström Stenson
daniel.engstrom-stenson@vetlandabk.se