Beställ VBK:s programblad – läs exklusiva artiklar

VBK:s programblad är en viktig inkomstkälla för föreningen och ger dig som brukar gå på våra hemmamatcher gedigen läsning om alla spelare och exklusiva artiklar. I år kan du beställa hem programbladet och läsa det hemma!

VBK:s programblad produceras varje år och innehåller mycket läsning för dig som går på våra hemmamatcher. Här finns det presentation av alla spelare och ledare samt ett antal exklusiva artiklar skrivna av Daniel Engström Stenson. I årets artiklar kan du läsa:

– Guldpojkarna som har blivit vuxna – om VBK:s alla spelare med juniorguld som nu är med i A-laget
– Oliver Drott – A-lagets okända hjälte
– Pontus Blomberg om hur man slår in en hörna
– Därför har spelarna sina tröjnummer
– En skyttekung är tillbaka – stor intervju med Joakim Andersson
– Meriterade juniortränare i P19 och P17
– Så vill VBK spela – Mattias Rehnholm om taktiken

Utöver det får du även fakta om alla spelare och om VBK samt framförallt ett stort antal annonser och erbjudande från våra sponsorer som tillsammans ser till att göra programbladet till en oerhört viktig intäktskälla för föreningen. Tack till alla sponsorer som stöttar föreningen via programbladet!

Så här köper du programbladet

Fyll i formuläret nedan för att beställa hemleverans av programbladet och swisha sedan 70 kr (20 kr för programbladet och 50 kr i porto) till VBK:s swish-nummer 123-593 33 20. Ange ditt namn som referens på swish-betalningen. Vi skickar hem programbladet till dig när vi fått bekräftelse på din betalning. 

Om du istället väljer digitalt programblad via e-post kan du få det skickat till dig via e-post. Fyll då i formuläret utan att fylla i postadress och swisha 20 kr till VBK:s swish-nummer 123-593 33 20.

Du kan också köpa programbladet för 20 kr på VBK:s kansli från och med i morgon under ordinare öppettider kl 9-16. Passa på i morgon och köp ett programblad för att ha det hemma och kunna läsa till matchen mot Edsbyn kl 19! Vi kan tyvärr inte garantera hemleverans innan matchstart. 

Beställ programbladet här

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se