Biljetter till träningsmatchen mot Nässjö

Fredag 17 september spelar VBK säsongens första träningsmatch mot Nässjö IF i Hydro Arena. Matchen spelas med publikrestriktioner och biljetterna kommer att släppas på fredag 10 september.

Vid matchen gäller publikrestriktioner som innebär att vi kan ta emot max 300 sittande åskådare, men antalet platser är begränsade. Viktigt att tänka på:
* Du som köper biljett får välja en plats på vår sittplatsläktare.
* Du kan köpa max 8 biljetter per sällskap.
* Biljettsystemet kommer automatiskt placera dig med avstånd till ett annat sällskap.

I arenan är det viktigt att du tänker på att hålla avstånd till övriga besökare och att du sitter på den plats du är tilldelad för att vi ska kunna erbjuda ett tryggt evenemang för alla besökare.

Alla biljetter kostar 100 kr oavsett ålder. Din biljett skickas som sms och e-post till dig efter ditt köp. Ta med smset eller e-postmeddelandet (antingen utskrivet eller direkt på din mobil) för att scanna i entrén vid matchen.

Biljetterna släpps på fredag 10 september kl 09:00 här på vetlandabk.se.

Klicka här för att komma till Biljettkiosken

Välkomna till Hydro Arena!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se