Publik Villa Kvartsfinal 2016

Biljetterna till slutspelet släpps i morgon kl 09:00

På söndag 18 februari spelas det äntligen slutspelsbandy i Sapa Arena igen. Oavsett motståndare så släpps biljetterna i morgon onsdag 14 februari klockan 09:00.

Biljetterna kommer att finnas tillgängliga online och på VBK:s kansli från kl 09:00 onsdag 14 februari. Till försäljning finns då ståplatsbiljetter samt de sittplatser som är lediga vid tidpunkten. Under dagarna fram till kvartsfinalen på söndag 18 februari kommer fler sittplatsbiljetter släppas.

Biljettpriser

Ordinarie 150 kr
Pensionärer 120 kr
Upp till 19 år Gratis
Tillägg sittplats 80 kr

Vi rekommenderar som alltid att köpa dina biljetter online utan extra avgifter. Köp biljetter här!

På plats kan du betala med kontanter, kort eller swish. Vi kan inte garantera att det finns lediga sittplatser till försäljning på matchdag på söndag, vi rekommenderar därför dig som vill sitta att köpa dina sittplatsbiljetter online.

Säsongskort gäller även i slutspelet

Du som har säsongskort till VBK säkrade i och med ditt köp en plats i Sapa Arena vid säsongens samtliga matcher för VBK och när vi nu är klara för slutspelet är vi glada att återigen välkomna dig till kvartsfinaler i Vetlanda.

Du som ska se matcherna i slutspelet behöver inte göra någonting, matcherna är inkluderade i det säsongskort som du har sedan tidigare och du använder det precis som vanligt när du kommer till Sapa Arena.

Låt inte din plats stå tom!

Om du får förhinder att se någon av matcherna i slutspelet och inte heller har någon annan som kan utnyttja ditt säsongskort är vi glada om du kontaktar oss för att meddela detta och att vi i så fall får möjligheten att sälja din plats vidare. Inför slutspelet förväntar vi oss ett större intresse än vanligt att köpa sittplatsbiljetter och eftersom antalet platser är begränsade kan du göra VBK en stor tjänst genom att göra din plats tillgänglig för försäljning. På så vis står inte din plats tom och vi får möjligheteten att fylla Sapa Arena på nytt.

Om du vet att ditt säsongskort inte kommer utnyttjas vid en eller flera av våra eventuella matcher i slutspelet är det bra om du så fort som möjligt kontaktar Andreas Söderman på 070-233 99 o3 eller andreas.soderman@vetlandabk.se.