Boka ett säsongskort innan första hemmamatchen!

På torsdag 1 november spelar VBK säsongens första hemmamatch i Elitserien. Du har fortfarande chansen att boka ett säsongskort för att se alla säsongens matcher i Hydro Arena.

Intresset inför torsdagens match är stort och i skrivande stund finns endast ett fåtal platser kvar på sittplats. Om du vill vara säker på att se alla matcher från sittplatsläktaren är det bäst att boka ett säsongskort som ger dig din plats på läktaren till alla matcher hela säsongen – inklusive eventuellt slutspel eller kval.

Du som är mer intresserad av ståplats kan givetvis även boka ditt säsongskort som gör att du slipper köerna och entré till säsongens samtliga matcher.

Bokar du ett säsongskort före matchen på torsdag kan du hämta och betala det vid entrén.

Säsongskort ståplats

Ordinarie 1 850 kr
Pensionärer 1 375 kr

Säsongskort sittplats

Ordinarie 2 875 kr
Pensionärer 2 300 kr
Exklusivmedlem 1 500 kr

Boka ett säsongskort hos Andreas Söderman på andreas.soderman@vetlandabk.se.