Christian Boman förlänger med VBK

Målvakten Christian Boman har skrivit på för två nya säsonger i VBK.

Boman har gjort 173 matcher för VBK, men det var först den senaste säsongen som han tog plats som förstemålvakt. Nu väljer Boman att förlänga kontraktet med VBK i ytterligare två säsongen.
– Jag fick en jäkla push av att spela många matcher den här säsongen. Det gjorde att jag verkligen hittade glädjen igen och jag gillar bandy så pass mycket att jag vill fortsätta spela, säger Boman.
Jag längtar redan nu till nästa säsong, Jag kommer verkligen jobba hårt för att få fortsätta spela många matcher och hoppas verkligen att vi får göra det inför hemmapubliken i Hydro Arena. Då ska vi ta ett kliv till som lag, det är vi alla överens om, säger Boman.

Christian Boman återvände till VBK inför säsongen 2019/2020 efter en sejour i Tranås BoIS, men kom till VBK första gången redan som junior från Gripen.
– Christian visade under slutet av säsongen vilken bra målvakt han är. Det känns tryggt att gå in i nästa säsong med honom i truppen. Utöver en bra målvakt är Christian viktig i vårt omklädningsrum och det är väldigt roligt att han vill satsa vidare, säger Andreas Söderman.

Daniel Engström Stenson
daniel.engstrom-stenson@vetlandabk.se