Christian Boman vann högvinsten i Andelslotteriet

Maj månads vinnare i Andelslotteriet var VBK-målvakten Christian Boman som därmed kammade hem 10 000 kr. Här följer en vinnarintervju med Boman!

Grattis Christian till vinsten på 10 000 kr i VBK:s andelslotteri!
– Tack så mycket!

Vi börjar med den mest klassiska frågan. Vad ska du göra för pengarna?
– Inga direkta planer för vinstpengarna men de kommer nog väl tillhands under våren/sommaren!

Ni har nyligen startat upp säsongen 2020-2021. Hur är känslan i laget?
– Känslan är bra tycker jag, lite nya röster runt om laget och nygamla spelare i truppen som passar väl in i gruppen. Stort fokus blandas med skratt och glädje vilket gör det kul att komma bort till ”kullen” varje dag!

AIK storsatsar. Går de för guldet? Eller blir Villa och Edsbyn på nytt favoriter?
– Ja, satsar gör de, det kan ingen ta ifrån dem. Om de går för guldet? Ja. Kommer säkert vara guldfavoriter hos många men i mina ögon är de det inte.

Filip Bringe och Jocke Andersson har anslutit till truppen. Vad bidrar de med i gruppen?
– Först och främst två bra killar båda två som är kul att ha tillbaka. Jocke kommer tillbaka efter två säsonger på vift och många erfarenheter rikare. Erfarenheter som han förhoppningsvis kan dela av sig med i vårt lag för vår fortsatta utveckling i VBK. Bringe har utvecklats enormt sen senaste tiden i VBK och jag är övertygad om att han kommer bli otroligt viktig för oss i vinter.

Några avslutande ord?
– Ja, glöm inte att gå med i Andelslotteriet och fortsätt stöd Kullen Fans insamling ”publikrekord”! Ta hand om er alla gulsvarta där ute så ses vi i Hydro Arena i höst!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se