Vaccinationsbevis gäller på VBK:s matcher från och med 1 december

Du som ska se bandy i Vetlanda från och med 1 december behöver visa vaccinationsbevis när du kommer till matchen. Detta finns som digitalt eller kan beställas och få hemskickat på papper.

Regeringens nya restriktioner vid evenemang med över 100 åskådare innebär att VBK från och med 1 december 2021 behöver kontrollera vaccinationsbevis på alla besökare i Hydro Arena. Exakt hur detta ska gå till har ännu inte meddelats från regeringen men både VBK som arrangör och ni som ska besöka matcherna behöver ställa in er på detta. Detta kommer alltså gälla från och med matchen mot Västerås som spelas fredag 3 december kl 19:00. 

Vi återkommer med mer information om hur det rent praktiskt går till.

Du som är dubbelvaccinerad kan beställa ditt vaccinationsbevis digitalt eller få det hemskickat på papper. Om du inte redan har skaffat det så kan du läsa mer om hur du gör här. Tänk på att om du har skaffat ett vaccinationsbevis tidigare under 2021 så kan du behöva skaffa ett nytt då giltigheten är 3 månader.

Om du inte har vaccinationsbevis kommer du inte bli insläppt i Hydro Arena så länge restriktionerna gäller. VBK kommer inte återbetala säsongskort eller biljetter som redan är köpta i fall du inte har vaccinationsbevis. 

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se