Elliot Fröjd lämnar VBK

Efter två säsonger i VBK är det klart att Elliot Fröjd inte spelar vidare i föreningen.

Elliot Fröjd anslöt till VBK våren 2022 efter en säsong i IFK Rättvik och dessförinnan moderklubben Lidköpings AIK. Under två säsonger i VBK har det blivit 32 matcher i Elitserien och slutspel, men tyvärr tog den sista säsongen slut i förtid på grund av en skada som Elliot just nu rehabiliterar sig ifrån.

Det är nu klart att det inte blir någon fortsättning i VBK när kontraktet går ut.
– Vi säger stort tack till Elliot för hans insatser för föreningen. Han har varit en mycket omtyckt lagkamrat som alltid ställt upp för laget och föreningen och vi önskar honom lycka till i fortsättningen, säger sportgruppens Andreas Söderman.

Det är inte klart var den fortsatta karriären tar vägen men Elliot kommer tillsammans med flickvännen att bo kvar i Vetlanda.
– Jag är tacksam för de två åren som har varit, även om det har varit tufft för egen del så har vi haft det jäkligt kul i laget och jag har alltid känt ett bra stöd från lagkamrater. Så jag vill bara tacka spelare, ledare och förening för de åren som varit men jag vill speciellt tacka våra materialare ”Mattan” och ”Bananen” som alltid ställt upp för mig, säger Elliot Fröjd.

Vetlanda Bandyklubb
info@vetlandabk.se