Förändringar på ledarsidan i VBK P19

VBK:s juniorlagstränare Peter Johansson lämnade i veckan som gick sitt uppdrag som tränare och ersätts av Peter Racov och Robert Ek.

Peter Johansson tog över som juniorlagstränare inför den här säsongen men på grund av personliga skäl valde Peter i veckan som att kliva av uppdraget som tränare. Vetlanda Bandyklubb riktar ett stort tack till Peter för hans engagemang och arbete med juniorlaget och vi hoppas att kunna välkomna honom tillbaka till föreningen framöver!

Ersättare till Peter blir duon Peter Racov och Robert Ek som tillsammans kommer att leda laget i vinter. Till sin hjälp får de också ett utökat samarbete med P17-laget då Patrick Sandell, som är ledare för P17, kommer ta ett större ansvar på träningarna även av P19. P17 och P19 tränar tillsammans och med den här lösningen så kommer Racov och Ek att i första hand kunna fokusera på matcherna i vinter. VBK är glada för att kunna ha gjort klart denna lösning så snabbt och välkomnar Peter Racov och Robert Ek till sina nya uppdrag!

VBK P19 går i veckan in i Svenska Cupen med två matcher, den första på tisdag 8 oktober hemma mot Nässjö IF. Därefter väntar Västerås på bortaplan på fredag. Vinnaren i trelagsgruppen går vidare till finalspelet i Svenska Cupen som spelas i Lidköping kommande helg. Matchen mellan Västerås och Nässjö slutade med seger för Västerås.

Premiären i Juniorelitserien spelas även den mot Västerås, på bortaplan söndag 27 oktober.