Förnya ditt säsongskort på sittplats!

Nu öppnar vi möjligheten för dig som hade säsongskort på sittplats förra säsongen att förnya det inför säsongen 2024/2025.

Vi minns alla hur den förra säsongen avslutades med några häftiga publikmatcher i Hydro Arena, inte minst den andra semifinalen mot Villa Lidköping. I vinter ser vi fram emot nya sådana matcher och hoppas givetvis att se både gamla och nya säsongskortsinnehavare på våra läktare. Du som förra säsongen hade säsongskort på sittplats kan nu förnya ditt säsongskort för nästa säsong med förtur att lägga till fler platser om du önskar innan platserna öppnas för allmän försäljning. 

Du som hade säsongskort på sittplats förra säsongen kommer få ett mail med instruktioner om hur du förnyar, antingen via vår onlinebokning eller genom att komma in på kansliet. Sista datum för att förnya innan vi öppnar den allmänna försäljningen är 20 juni. 

Priserna är oförändrade inför nästa säsong och inkluderar samtliga matcher i Svenska Cupen, träningsmatcher, Elitserien och slutspel. 

Om du inte får ett mail från oss kan du kontakta info@vetlandabk.se. Om du som företagare hade säsongskort som en del av ett sponsringsavtal med VBK kommer vi givetvis kontakta dig inom kort kring detta. 

Priser säsongskort

Sittplats ordinarie: 3 200 kr
Sittplats pensionär: 2 700 kr

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se