Första träningsmatchen spelas på lördag

På lördag 14 september spelas den första träningsmatchen för säsongen när VBK möter Nässjö hemma i Hydro Arena. Här har du all info inför matchen!

För tredje säsongen i rad inleds försäsongen för VBK med hemmamatch mot Nässjö IF. Matchen spelas på lördag 14 september på den klassiska bandytiden 13:15. 

Entré

Inträde för vuxna är 60 kr. Fri entré till och med 19 år. Matchen ingår i säsongskortet för dig som redan har köpt. I entrén kan du betala med swish, kort och kontanter. 

Köp och hämta säsongskort vid matchen

Du som har bokat säsongskort kan hämta ut det och betala vid entrén före matchen. Du kan också beställa och betala säsongskort vid matchen och hämta ut det senare. Du kan betala med swish, kort eller kontanter. 

Bli medlem vid matchen

Du som vill bli medlem i Vetlanda Bandyklubb för 300 kr och få 50 kr rabatt på alla hemmamatcher i Elitserien kan registrera detta vid matchen och därefter få en faktura på din medlemsavgift. 

Gå med i Andelslotteriet vid matchen

Vid entrén kan du också gå med i VBK:s Andelslotteri. Just nu kan du gå med och betala för 12 månader, men ha chansen att vinna i 14 månader! Dessutom får du en gratischans att vinna jackpotten på 30 000 kr i oktober. Lördag 14 september är sista chansen att utnyttja erbjudandet så passa på att gå med i Andelslotteriet vid matchen!

Beställ din Jubileumsbok vid matchen

Vid matchen kan du också beställa VBK:s jubileumsbok som levereras 29 november. Du kan antingen beställa boken för 249 kr eller ge ett extra stöd till projektet genom att köpa premium för 1 000 kr. Du som köper Premium får med ditt namn som tack i boken och för att namnet ska komma med måste du beställa senast 14 september. Så passa på att boka din Jubileumsbok vid matchen!

Välkommen till Hydro Arena!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se