Framtidspengen: Törner vill bidra på sitt sätt

Framtidspengen är ett sätt att stötta VBK:s framtid varje gång A-laget gör mål i Elitserien. Alla kan vara med på stötta på sitt sätt, även liberon Viktor Törner.

Efter 1 mål på 230 A-lagsmatcher har Viktor Törner bestämt sig. Han ska också bidra till Framtidspengen med sitt andra A-lagsmål. Se filmen för att se mer om Törners hårdträning.

Vill du också bidra till Framtidspengen på ditt sätt? Då kan du gå med och ge ett bidrag varje gång A-laget gör mål, oavsett om det är Viktor Törner eller någon av hans lagkamrater!

Villkor för Framtidspengen

* Du bestämmer storleken på ditt bidrag, från 1 kr per mål och uppåt.
* Beloppet du ska betala fastställs efter A-lagets sista match säsongen 2017/18 och baseras på antalet mål VBK har gjort i Elitserien, slutspel eller kval.
* Du betalar beloppet efter sista matchen via bankgiro, kort, kontanter eller swish.
* Du som betalar 5 kr eller mer per mål kan välja att betala på faktura med 30 dagar betalningsvillkor.
* Du som går med i VBK:s Framtidspeng får erbjudanden under säsongen, till exempel gå 2 för 1 på utvalda hemmamatcher i Elitserien.
* Du får ditt namn publicerat på VBK:s hemsida som tack för att du bidrar till VBK:s framtid.

Gå med nu

VBK:s Framtidspeng är öppen nu och fram till efter sista A-lagsmatchen i februari eller mars 2018. Du går med genom att kontakta andreas@vetlandabk.se eller genom att fylla i formuläret på länken nedan.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se