Skirö AIK

Fri entré till Skirö – AIK vid Familjedagen på lördag 16 december

I samband med Familjedagen på lördag 16 december bjuder Skirö på fri entré till matchen i Elitserien mot AIK som spelas före VBK:s match mot Sirius.

På lördag bjuder VBK in till Familjedagen i samband med hemmamatchen mot Sirius i Elitserien. Matchstart är klockan 16:00, men det är inte den enda Elitserie-matchen som spelas i Vetlanda denna dag. Klockan 12:30, alltså för VBK:s match, spelar Skirö AIK hemmamatch mot AIK i damernas Elitserie. Skirö bjuder alla åskådare på fri entré till den matchen och vi hoppas därför att Vetlanda-publiken tar chansen till en heldag i Sapa Arena.

Hela programmet för lördagens Familjedag i Sapa Arena

11:30 – 16:00 Lunch i Sussie Olssons Kök – Gratis pannkaksbuffé för barn upp till 12 år i sällskap av vuxen som äter lunch

12:30 Skirö AIK –  AIK

14:00 – 16:00 Ansiktsmålning och ballongclown utanför VBK:s kansli vid Sussie Olssons Kök

14:00 – 19:00 Allmänhetens åkning i ishockeyhallen (extraöppet!)

15:45 (cirka) Luciatåg på isen med spelare från VBK:s bandykul

16:00 Vetlanda BK – IK Sirius

16:45 Tomten bjuder på godisregn för all barn på läktaren i paus

18:00 Autografer och selfies med VBK-spelarna vid planen efter matchen

Biljetter till VBK – Sirius

Ordinarie 130 kr
Pensionärer 100 kr
Upp till 19 år Gratis
Tillägg sittplats 80 kr

Vi rekommenderar som alltid att köpa dina biljetter online utan extra avgifter. Köp biljetter här!

På plats kan du betala med kontanter, kort eller swish.

Sittplatsbiljetter

Det finns i gott om sittplatsbiljetter kvar till lördagens matcher. Köp online nu för att försäkra dig om din sittplats.

Foto: Skriö AIK

Andreas Söderman