Frillesås näst på tur i Svenska cupen

Efter segern mot Vänersborg väntar ny hemmamatch, mot Frillesås.

VBK tog en viktig seger mot Vänersborg, vilket gör att man nu precis som Hammarby och Gripen står på fyra poäng Svenska cupen jämna södergrupp med halva gruppspelet avklarat. Näst på tur står Frillesås som faktiskt hunnit med att spela fyra matcher, varav de vunnit en, mot Vänersborg.

Frillesås har inför säsongen fortsatt att värva ungt och lovande, den för oss mest kände värvningen är August Klang som alltså återvänder för en dag till Hydro Arena.

VBK är fortsatt hela och friska vilket gör att truppen ser ut som senast mot Vänersborg, då VBK rivstartade och ledde med 4-0 innan halvtimmen var spelad.

Noteras kan också att VBK kommer till spel med nummer 18, Joakim Carlström. Detta efter att Joakim Andersson förra lördagen gifte sig med Olivia och därefter tagit Carlström som efternamn.

Avslag klockan 16. Har du säsongskort är inträdet fritt. Tyvärr går det inte att se matchen via Vetlanda-Posten, Bandypuls eller Expressen.

Daniel Engström Stenson
daniel.engstrom-stenson@vetlandabk.se