Ge ett bidrag till juniorlagens slutspel via Framtidspengen

A-lagssäsongen är tyvärr över men för våra juniorlag och P16 väntar slutspel. Du som vill stötta slutspelssatsningarna kan göra det genom Framtidspengen, där du ger en summa för varje mål A-laget gjorde i Elitserien och slutspel.

Vetlanda Bandyklubb är regerande svenska mästare för både P20 och P18 och går nu in i slutspelet i de båda åldersklasserna efter en grundserie där P20 vunnit serien och P18 blivit tvåa. Dessutom har P16 vunnit sin serie och gått vidare till semifinalspel. Dessa slutspel innebär långa resor för VBK-lagen och medför givetvis kostnader för föreningen och lagen.

I Framtidspengen har du som supporter till VBK kunnat gå med för att ge ett bidrag varje gång som A-laget gör mål i Elitserien och slutspel. Eftersom A-lagssäsongen nu är över vet vi att det blev totalt 118 mål under säsongen som gick och du som redan har anmält att du vill vara i Framtidspengen kommer inom kort få information om betalning. Syftet med Framtidspengen är att ge ett stöd till en satsning på längre sikt i VBK, till exempel som Framtidspengen förra säsongen lade grunden för anställningen av Oksana Suzdaleva och en organisatorisk utveckling av föreningen.

Nu har vi dock beslutat att använda pengarna i Framtidspengen som ett stöd för våra framgångsrika juniorlags slutspel denna säsong. Det innebär också att du som fortfarande inte gått med har chansen att göra det nu och stötta det kommande slutspelet för de tre lagen. Upplägget är samma som tidigare, det vill säga att du ger ett stöd för varje mål som A-laget gjorde 2018/2019. 1 kr per mål innebär alltså 118 kr, 5 kr per mål innebär 590 kr och 10 kr per mål innebär 1180 kr och så vidare. Betalningen görs via bankgiro, kort, kontanter eller swish, men du som betalar 5 kr eller mer per mål kan välja att betala på faktura.

Anmäl att du är intresserad av att gå med i Framtidspengen via knappen nedan så återkommer vi med information om betalningen. Tack för ditt stöd till säsongens slutspel!