Joakim Andersson

Ge VBK en julklapp – gå med i Framtidspengen nu!

Framtidspengen är ett sätt att stötta VBK:s framtid varje gång A-laget gör mål i Elitserien. Gå med nu och ge VBK en julklapp som håller för framtiden – och du behöver inte betala förrän i mars.

Pengarna från VBK:s Framtidspeng ska stärka föreningens framtid. Pengarna kommer användas till ungdomsverksamheten inför säsongen 2018/2019 och satsningar på längre sikt för att utveckla föreningens organisation utanför isen. Tack vare ditt stöd via VBK:s Framtidspeng lägger vi efter slutet på säsongen 2017/2018 en första grund för dessa satsningar.

Vi är nu uppe i över 230 kr per mål och du har nu chansen att ge VBK en julklapp som håller för framtiden! Vi har också öppnat upp för företag som vill vara med, ange då företagsnamn och kontaktperson i formuläret.

Klicka här för att se vilka som redan är med i Framtidspengen.

Villkor för Framtidspengen

* Du bestämmer storleken på ditt bidrag, från 1 kr per mål och uppåt.
* Beloppet du ska betala fastställs efter A-lagets sista match säsongen 2017/18 och baseras på antalet mål VBK har gjort i Elitserien, slutspel eller kval.
* Du betalar beloppet efter sista matchen via bankgiro, kort, kontanter eller swish.
* Du som betalar 5 kr eller mer per mål kan välja att betala på faktura med 30 dagar betalningsvillkor.
* Du som går med i VBK:s Framtidspeng får erbjudanden under säsongen, till exempel gå 2 för 1 på utvalda hemmamatcher i Elitserien.
* Du får ditt namn publicerat på VBK:s hemsida som tack för att du bidrar till VBK:s framtid.

Säsongen 2016/17 gjorde VBK 135 mål i Elitserien.

Framtidsträff mot Sandviken 5 januari

Du som betalar 10 kr eller mer per mål kommer att bli inbjuden till en särskild träff i samband med hemmamatchen mot Sandviken 5 januari 2018. Utöver att vi bjuder dig på entré och mat före matchen kommer vi även informera om planerna för VBK:s framtid.

Du måste gå med senast 31 december 2017 för att bli inbjuden till Framtidsträffen.

Gå med nu

VBK:s Framtidspeng är öppen nu och fram till efter sista A-lagsmatchen i februari eller mars 2018. Du går med genom att kontakta andreas@vetlandabk.se eller genom att fylla i formuläret på länken nedan.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se