Genrep mot Frillesås på lördag

På lördag 23 oktober spelar VBK den sista träningsmatchen inför Elitserien när laget tar emot Frillesås BK hemma i Hydro Arena.

Efter gårdagens seger mot IFK Motala väntar nu den sista träningsmatchen innan premiären i Elitserien som spelas borta mot Tellus fredag 29 oktober. För motståndet i genrepet hemma i Hydro Arena står Elitseriekonkurrenten Frillesås BK, som var på besök i Vetlanda senast i februari i en spännande match i slutet av Elitserien. Då vann VBK med uddamålet efter avgörande i sista sekunden. Tidigare under säsongen vann Frillesås på Sjöaremossen och det är också där lagen möts när det är dags för match i serien, den 25 november.

Nu är det alltså träningsmatch som gäller och matchen spelas på lördag 23 oktober kl 15:00 i Hydro Arena.

Du som köpte erbjudandet ”Se 3 matcher, betala för 2” inför matchen mot Örebro har redan säkrat din plats även till lördagens match mot Frillesås. Du måste dock ta med dig din biljett som sms eller e-post för att scanna in på nytt.

Om du inte har köpt biljett kan du köpa förköp för 100 kr för alla över 19 år. Vi är tacksamma för att du köper biljetter på förhand så att vi kan planera evenemanget på bästa sätt.

Köp biljetter här

Matchen kommer att streamas live på Bandyplay för 99 kr. Läs mer och köp matchen här.

Välkommen till Hydro Arena!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se