Gör som Owe – stötta VBK för varje mål på bortaplan

I samband med ordförande Daniel Cederlöfs utmaning i veckan kom ett mail till VBK där supporten Owe Hördegård meddelade sin egen utmaning - han betalar 100 kr för varje mål som VBK gör på bortaplan. Vill du haka på?

I veckan gick VBK:s ordförande Daniel Cederlöf ut med en utmaning som slutade i strax över 20 000 kr till VBK och gav ett viktigt resebidrag till den bortaturné som laget var ute på i veckan mot Sandviken och Broberg. I samband med detta hörde VBK-supporten Owe Hördegård av sig till VBK med sin egen utmaning, han kommer betala 100 kr för varje mål som VBK gör på bortaplan denna säsong.
– Jag brukar normala år synas på sittplatsläktaren till en kostnad på ca 2×2000 kr. Så sätter de mer än 40 mål på bortaplan så blir jag mycket nöjd, säger Owe som kommentar om sin utmaning.

Vill du haka på och göra samma sak som Owe? I så fall kan du registrera din egen utmaning nedan där du anger om du vill betala för mål på bortaplan, hemmaplan eller mål totalt samt hur mycket du vill betala för varje mål. Efter tre matcher har VBK inlett med 17 gjorda mål totalt, varav 5 på hemmaplan och 12 på bortaplan. Förra säsongen gjorde VBK exakt 100 mål totalt, varav 64 på hemmaplan och 46 på bortaplan. 

Registrera din utmaning nedan så hör vi av oss efter säsongen till dig för att stämma av din betalning. VBK säger tack till Owe Hördegård och alla andra som stöttar VBK i de utmanande tider som vi just nu går i genom!

Registrera din utmaning per mål här

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se