Gratismatchen spelas mot VSK 3 februari

Vi har många roliga hemmamatcher kvar den här säsongen men en av de roligaste är varje säsong Gratismatchen som i år spelas fredag 3 februari mot Västerås SK.

I Gratismatchen bjuder VBK:s sponsorer all publik på fri entré vilket brukar bidra till en av säsongens bästa publiksiffror och en av de roligaste publikmatcherna. I år blir det ett laddat möte mot Västerås SK, för tillfället tvåa i Elitserietabellen, fredagen 3 februari kl 19:00. I år blir det dessutom comeback på riktigt för Gratismatchen efter två år med pandemi och restriktioner!

Med fri entré behöver du alltså inte göra något på förhand om du vill se matchen från ståplats men kanske är det en anledning att köpa sittplats för att testa på det denna match? Alla tillgängliga sittplatser kostar 80 kr vid den här matchen. Klicka här för att köpa sittplatsbiljetter till matchen.

Vill du sponsra Gratismatchen?

VBK är mycket tacksamma till alla sponsorer som betalar en summa per åskådare vilket inte bara ger fri entré utan även ett mycket viktigt ekonomiskt bidrag till föreningen. Vill du vara med och sponsra? Kontakta carl-gunnar.jonasson@vetlandabk.se!

VBK:s kommande hemmamatcher

Onsdag 25 januari 19:00 VBK – Gripen
Lördag 28 januari 15:00 VBK – Vänersborg
Fredag 3 februari 19:00 VBK – Västerås
Fredag 10 februari 19:00 VBK – Broberg

 

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se