Grattis på namnsdagen – fri entré för Pontus på onsdag

På onsdag 20 november spelar VBK mot Sirius hemma i Hydro Arena i en match vi kallar för #pontusmatchen. Detta eftersom Pontus har namnsdag och vi firar med att bjuda alla Pontus på fri entré!

I Vetlanda Bandyklubbs lag den här säsongen är Pontus det vanligaste tilltalsnamnet. Inte mindre än tre spelare bär det förnamnet, Pontus Blomberg, Pontus Nordström och Pontus Vilén. När VBK möter Sirius 20 november är det dagen till ära namnsdag för just Pontus vilket gör att vi firar #pontusmatchen i Hydro Arena.

Tidigare under hösten fick alla som är folkbokförda i Vetlanda Kommun med namnet Pontus ett brev hemskickat tillsammans med två fribiljetter till matchen mot Sirius. Vi hoppas att du som fick brevet kommer på matchen på onsdag för att fira din namnsdag tillsammans med VBK. Om du inte har fått brevet eller om du flyttat till kommunen efter att det skickades ut eller om du bara heter Pontus och bor någon helt annanstans så ska du givetvis få fri entré till matchen du också. 

Du som heter Pontus kan visa legitimation i biljettkassan på onsdag och med denna kvittera ut en fribiljett till ståplats. Välkommen till Hydro Arena och fira #pontusmatchen med oss!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se