Niklas Gälman

Hemmapremiären mot Hammarby flyttas till torsdag 1 november

Hemmapremiären i Elitserien var planerad till fredag 2 november, men kommer istället att spelas torsdag 1 november på grund av en krock med G17 World Cup i Hydro Arena.

När spelschemat beslutades i maj lades hemmapremiären mot Hammarby på fredagen. Anledningen var framförallt att bortamatchen mot Sandviken flyttades till söndagen innan vilket gör att VBK spelar två bortamatcher samma helg med en lång resa och därför fanns det behov av längre vila. 

Matchen ligger dock samma helg som G17 World Cup som Skirö AIK arrangerar i Hydro Arena. Skirö fick in ett ytterligare lag anmält i slutet av sommaren, vilket gör att det totalt är 10 lag anmälda till turneringen. På grund av detta har det varit svårt för Skirö att få ihop ett spelschema samtidigt som VBK:s match ska få rum på fredagen. Under augusti har Skirö och VBK försökt hitta en lösning men då detta inte har gått att göra är det nu istället klart att VBK flyttar hemmapremiären.  

Det innebär att säsongens första Elitserie-match mot Hammarby istället spelas torsdag 1 november kl 19:00. Här hittar ni hela spelschemat för säsongen 2018/2019.

Mat och dryck vid premiären

Vid premiären mot Hammarby kommer vi ha öppet för mat och dryck på alla serveringsställen i Hydro Arena. Vi återkommer med mer information kring arrangemangen både för företag och privatpersoner vid premiären inom kort. Om du redan nu vill boka plats är du välkommen att kontakta Andreas Söderman på 070-233 99 03 eller andreas.soderman@vetlandabk.se.

Välkommen på seriepremiären i Hydro Arena!