Hjälp VBK utöka våra intäkter via försäljning och lotterier

För Vetlanda Bandyklubb är det viktigt att utöka föreningens intäkter via olika försäljningsinsatser, till exempel lotterier. Är du intresserad av att hjälpa till i detta arbete? Vi söker dig!

Styrelsen i VBK ser en stor utvecklingspotential för föreningen att utöka våra intäkter inom olika försäljningsområden, både kopplat till föreningens verksamhet, kring lotterier eller genom att hitta nya försäljningsställen vi inte i dagsläget arbetar med. För att kunna arbeta med dessa områden söker dock VBK nya personer som är intresserade av att hjälpa föreningen, antingen genom att ta på sig ett ansvarsområde eller genom att hjälpa till inom något av våra försäljningsställen.

Vi söker dig med nya idéer och krafter för att hjälpa oss utveckla vårt erbjudande och försäljning. Vi vill både utveckla befintliga områden och testa nya. Uppdraget är ideellt men innebär att du bidrar på ett viktigt sätt till VBK:s verksamhet. Vi söker dig i alla åldrar med bra känsla för vad som kan generera intäkter för VBK med ett intresse för att bidra till VBK och bandyn! 

Om du är intresserad kan du höra av dig till Andreas Söderman på andreas.soderman@vetlandabk.se eller Daniel Cederlöf på daniel.cederlof@vetlandabk.se.

Välkommen att bli en del av VBK!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se