Ingen publik vid träningsmatchen mot Nässjö

På tisdag 15 september spelar Vetlanda Bandyklubb säsongens första träningsmatch i Hydro Arena mot Nässjö IF. Vi vill uppmärksamma alla på att matchen spelas utan publik.

VBK inleder träningsmatchandet mot lokalkonkurrenten Nässjö på tisdag 15 september. På grund av rådande restriktioner kommer matchen att spelas utan publik och tyvärr kommer den inte heller att sändas på webb-tv. Vi återkommer med mer info om träningsmatcherna som spelas i oktober kring publik och/eller webb-tv-sändningar utifrån hur läget förändras framöver.

Vi ber er respektera detta på tisdag men hoppas snart få välkomna er till Hydro Arena!

Stöd VBK med en fiktiv biljett

Även utan publik har VBK kostnader i form av hallhyra och domare vid träningsmatcher som normalt sett täcks delvis av publikintäkter. För dig som vill stötta föreningen även om du inte får se matchen är vi tacksamma för ett bidrag i form av en fiktiv biljett i Kullen Fans insamling som just nu är över 137 000 kr till VBK sedan starten i mars. Swisha 50 kr/biljett till 123 099 44 00. Tack för ditt stöd!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se