Joakim Andersson och Pontus Blomberg

Joakim Andersson och Pontus Blomberg lämnar VBK

Vetlanda BK:s Joakim Andersson och Pontus Blomberg har båda beslutat sig för att lämna sin moderklubb och fortsätta karriären i en annan klubb.

Joakim Andersson och Pontus Blomberg har båda spelat hela karriären i moderklubben VBK och följts åt i A-laget. Joakim har spelat över 200 matcher och trots att han bara är 25 år gammal är han VBK:s fjärde bäste målskytt genom tiderna med 239 mål i A-laget. Även Pontus har haft en given plats i A-laget sedan debuten och fick under säsongen som gått även debutera i landslaget.

Nu har dock både Pontus och Joakim meddelat VBK att de vill fortsätta karriären någon annanstans och väljer därför att lämna föreningen. Båda spelarna hänvisar till sin personliga utveckling och för att både bandymässigt och vid sidan av isen testa något annat. Pontus och Joakim vill samtidigt tackar alla spelare, ledare, föreningen och supportrar för åren i VBK.

VBK säger tack till Pontus och Joakim för deras insatser för föreningen och önskar dem ett stort lycka till i den fortsatta karriären.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se