Köp biljett till Hemmafinalen och stötta VBK

Hemmafinalen är ett prisvärt paket med allt du behöver för den perfekta finaldagen hemma. Dessutom kan du stötta VBK i Klackkampen som avgörs direktsänt i Finalstudion.

Rama in den 115:e upplagan av Bandyfinalen, lördagen den 27 mars 2021, med Finalstudions sändning kl 12-21 (avbrott för SVT:s matchsändningar). Mellan, inför och efter finalerna blir det uppsnack, intervjuer och finalquiz med priser till ett värde av 50.000 kr.

Du får också Bandyförbundets exklusiva finalmössa samt ett matchprogram att komma i finalstämning med redan på fredagen.

Dessutom kan du välja att representera din favoritklubb på den digitala läktaren – oavsett var den håller till i seriesystemet. Du blir då, helt anonymt, en del av Klackkampen som avgörs direktsänt i Finalstudion. Och väljer du VBK som din favoritklubb så går 25 kr till föreningen!

Klicka här för att köpa ditt paket till Hemmafinalen

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se